Почетна / Бизнис / “Паразити“ од кои страдаат музичарите

“Паразити“ од кои страдаат музичарите

Музичарите треба сериозно да внимаваат оти околу нив се вртат разноразни паразити, мутанти и пајаци.Тоа се инсекти кои се прилепуваат кон луѓето со цел да искористат нешто од нив.Вчера се одржа протест на музичарите и индустријата за забава.Меѓу тие индустријалци се најдоа и тие што со својата непослушност ги предизвикаа властите да донесат мерки со кои се забранува дејанието на музичарите и целата ентертејмент индустрија.И од Штип појдоа такви паразити инсекти велејќи дека протестираат против Фатмаѓул.Па Фатмаѓул за тие паразити простачки е универзитет.Може ли Фатмаѓул да се спореди со рапаерот од Србија Де Вито, кој гостуваше кај овие автобусџиите.Неговото врескање е со назнака “Пушете ми го к….в“. “П…..и да ве е…“.

Мора и надлежните да внимаваат на ова дно од дејност барем за Штип, има и други што се закачија за музичарите.И тие се паразитски настроени, не плаќаат даноци немаат вработени, а преку нивното работење ги шират намрачните морални вредности.Музичари отрезнете се, и истресети ги палтата и инструментите од вакви непрокопсани паразити.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *