Почетна / Инфо / Пајак службата, возила ќе носи кај “Стари бунари“

Пајак службата, возила ќе носи кај “Стари бунари“

Најскоро ќе започне со работа пајак службата при Јавното претпријатие “Стипион“.

Пречка за да се стартува со работа било немањето соодветна локација каде ќе се одложуваат  пајаковите активности.

Одлучено е тоа да биде локацијата “стари бунари“, карши некогашното нервно одделение.

Бидејќи оттаму градот добива вода за пиење, од локалната администрација нема објаснување дали пајак службата не се коси со законот за Води.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Џамбаски сака anshluss врз Македонија

Една нација живее на двете страни од границата Деве Баир, а тоа е бугарската, ова …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *