Почетна / Избор на Уредникот / Перспективите на младите економисти

Перспективите на младите економисти

Во Штип во  организација на Студентите на Економскиот факултет се одржа Прва студентска конференција.Конференцијата е на тема „Формулата за успехот – ја имате ли и вие?“.Желбата за успех е евидентна кај студентите, но егземпларите за успех баш и не беа некаков пат по кој треба да се движат идните економисти.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *