Почетна / Избор на Уредникот / Пируетите на еден четирицикл

Пируетите на еден четирицикл

Пируети од четирицикл.Да баш така квадроцикл или четирицикл среде снег и среде град правел пируети за уметничики впечаток.Тие свои еквилибристички  способности се демонстрирани повеќе минути на кружниот во центарот  на Штип .Откако таму заврѓил цикрусот, истиот тој циркус продолжил  на крстосницата пред К‘ртеке, и таму пируети и оттаму циркусот си замина, но не заврши кај СВР Штип.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Џамбаски сака anshluss врз Македонија

Една нација живее на двете страни од границата Деве Баир, а тоа е бугарската, ова …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *