Почетна / Бизнис / Плати данок , па на дебата за данок

Плати данок , па на дебата за данок

Економскиот факултет при УГД организира Јавна дебата: „Ајде да зборуваме за даноци!”.Дебатата е во организација со Фондација Фридрих Еберт

.На дебатата говорат Министерот за финансии Драган Тевдовски, Љупчо Давчев д-р по економски науки и професор на економскиот факултет во Штип, и Сања Лукареска, директор на Управата за јавни приходи на Република Северна Македонија, и градоначалникот Благој Бочварски.

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Вебинар“ за автомобилската индустрија

Економски факултет при УГД организира вебинар на тема: Предизвиците на бизнис секторот во периодот на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *