Почетна / Македонија / Плати кафе со поезија во УГД

Плати кафе со поезија во УГД

Филолошкиот факултет при Универзитетот ,,Гоце Делчев” – Штип се вклучува во одбележувањето на Светскиот ден на поезијата.

НУ-УБ ,,Гоце Делчев” – Штип и студентите од катедрата за Македонски јазик и книжевност при Филолошкиот факултет се носители и организатори на настанот ,,Плати кафе со поезија, 2019″.

Настанот ќе се одржи утре (21.03.2019 година) во 11:00 часот во Универзитетскиот ресторан во Штип.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *