Почетна / Политиката која плаќа да е над бизнисот. / Johnson Controls begins producing car seats at new facility in Kecskemét, Hungary / Complete seat plant creates more than 200 new jobs

Johnson Controls begins producing car seats at new facility in Kecskemét, Hungary / Complete seat plant creates more than 200 new jobs

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *