Почетна / Избор на Уредникот / Политички предлог, на огласна за некролози

Политички предлог, на огласна за некролози

Граѓаните имаат потреба да се искажат , за се` и сешто.Некој говори за здравство, друг школство, трет бистри економија, четврти политика.Секогаш останува некој недоречен.Еден таков недорече, на огласна табла за мртовци пишал политички предлог.(Читај фотографија)

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *