Почетна / Избор на Уредникот / Помош до завеаните села.

Помош до завеаните села.

Општина Штип во соработка со АРМ достави храна за основни потреби со теренско возило на жителите од с.Шашаварлија, с.Почивало и с.Кошево.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *