Почетна / Избор на Уредникот / Поради хуманоста,кумановчани бараат да им се врати Д-р Стојка Докузова

Поради хуманоста,кумановчани бараат да им се врати Д-р Стојка Докузова

Благодарност од кумановчани стигна за д-р Стојка Докузова, специјалист по интерна медицина во Клиничката болница во Штип,, која во најголемата епидемија што го зафати Куманово ја прифати поканата да помогне на пациентите од коронавирусот Остана во Куманово две недели. По завршувањето на хуманата мисија, каде оставила одличен впечаток, кумановчаните инсистираат повторно да се врати во нивната средина.


ЧЕСТИТКИ ЗА ХУМАНОСТА НА СТОЈКА ДОКУЗОВА, СПЕЦИЈАЛИСТ ПО ИНТЕРНА МЕДИЦИНА. ШТИПЈАНИ СЕКАДЕ ГИ ИМА , ТАМУ КАДЕ  ХУМАНОСТА Е НАЈПОТРЕБНА!

Кирил Манев

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *