Почетна / Бизнис / Постои и ли дезинфекција на корпите за пазарување.

Постои и ли дезинфекција на корпите за пазарување.

Реткост е во Штип да видете затворен супермаркет поради дезинфекција, чистење и слично.Можеби и се дезинфицираат во денови кога не работат.Но тоа што е сериозен пропуст е неправењето на дезинфекција на корпите за пазарување.Толку многу црнило, толку многу гадилеж има на некои од корпите, што мислиш дека сега се донесени од депонија.Не мора здравјето да го нарпуши Ковид 19, има болести кои ги пренесуваат бактерии.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *