audi

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во Македонија има поголеми просечни плати.

Просечната месечна нето-плата по вработен исплатена во април годинава изнесува 28.438 денари (462 евра), објави …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *