Почетна / Избор на Уредникот / Реалната ментална состојба на општеството е Амди Бајрам

Реалната ментална состојба на општеството е Амди Бајрам

Амди Бајрам, Амди кола, Бајрам со мозокот.По бројните телевизиски настапи, зовреа и социјалните мрежи.Пост фестум!Амди Бајрам е огледало на реалната ментална состојба на општеството.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *