Почетна / Македонија / Ревносни!!!

Ревносни!!!

Во полицијата во Штип има неколку ревносни полицајци, кои постојано ги бркаат сопствениците на домашни љубимци, особено кучиња да им ставаат заштитни маски, иако љубимците се ремен сопствениците ги шетаат.

Ревносни се овие неколку полицајци, но џебе им е кога така ревносно не се впуштаат во расчистувањето на криминалните активности во нивните редови, кои се отсликуваат и препознаваат преку:шверц на мигранти,  учество во распростирањето на дрога и други наркотични средства, потоа во подржувањето на кражби и насилства, кафеански рекет, организиран такси превоз со возила на полицајци и уште нешто слично.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *