Почетна / Занимливости / Саем на деца за хомиќи.

Саем на деца за хомиќи.

Aмериканската организација „Мажи што имаат бебиња“ (Мажи кои имаат бебиња), ги отвори вратите на „детскиот саем“ во Брисел кон дополнителни хомосексуалци кои бараат т.н. „Родителски можности за европски хомосексуалци“.Салите во луксузниот хотел Хилтон беа раздвижени со истакнати и богати мажи, кои прегледуваа каталози отпечатени на сјајна хартија.

Тие поминаа фотографии од деца, кои беа продадени на овој начин и жени, кои ќе им ги донесат „своите“ деца (т.н. сурогат мајка) и кои ќе бидат подготвени да склучат договор, на кој ќе се обврзуваат, дека после девет месеци носејќи ја во матката да се одрекне од детето.

Хомосексуалните парови на овој саем минуваат низ понудите, цените за стекнување новороденче се различни – според „квалитетот“. Најниската цена е 95.000 УСД (пред четири години беше 60 000 УСД), максималната сума е 160 000 УСД.

Овде можат да се консултираат со „сите инклузивни пакети“ кои ги вклучуваат сите услуги: психолошка поддршка, правна помош, обезбедување гамети – јајца и сперма (доколку е потребно), обезбедување сурогат мајки, летови и хотели во земјите каде што ќе раѓаат поединечни мајки. итн.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Започнува “Астибо џез фестивал“

Во организација на Дом на млади , утре и задутре ќе се одржи ревијата на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *