Почетна / Избор на Уредникот / “Сакаме парк за кучиња“

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за уредување на градот, извесно о е дека политичките субјекти и нивните активисти не умеат да ги видат барањата на граѓаните.На канделабр во центарот на Штип, граѓани залепиле една плаката  во нормален формат од А-4 и пишале “ Сакаме парк за кучиња“.Ќе добијат ли парк и каде ќе биде тој парк ќе зависи од брзината на читањето на партиските кадри.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во Куманово “Пасивно пушење“

Во Куманово во тек е одржување на традиционалниот фестивал “Денови на комедијата“.Народниот театар“ од Штип …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *