Почетна / Инфо / Седница на совет.Кој чул, чул, кој не, не.

Седница на совет.Кој чул, чул, кој не, не.

Советот на општината Штип кришум, далеку од очите на јавноста , без оглед на божемниот пренос од седница на фејсбук, ја одржуваше една од последните седници во овој мандат.Што се расправало и за што се водела дебата, тоа треба да кажат стручните служби на Локалната самоуправа, или најлесно им е да прикријат некаква полуматна работа, со тоа што нема да ги известат редакциите кои ја следат работата на Советот на општината.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *