Почетна / Бизнис / Симпозиум “Dermatology 2020“

Симпозиум “Dermatology 2020“

Факултетот за медицински науки и Здружението на дерматовенеролози на Македонија организираат Научен симпозиум на тема „Dermatology 2020“, кој ќе се одржи на 16.3.2019 г. во Мултимедијалниот центар во Штип. Симпозиумот е акредитиран од стручна комисија на Лекарска комора на Македонија и се вреднува со 8 поени за слушатели. Котизацијата за учество не плаќаат а студенти или членови на Здружението на дерматолози на Македон

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

За повисоки плати, ја качија цената на струјата

АД МЕПСО 2020 година ја заврши со загуба од 5,8 милиони евра, но тоа не …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *