Почетна / Избор на Уредникот / Симулација-вакцинација

Симулација-вакцинација

Клиничката болница од Штип, како носител на масовната вакцинација на населението од Источна Македонија во спортската сала на Универзитетот “Гоце Делчев“ направи симулациија за тоа како ќе се одвива вакцинирањето на населението.ИНаку од ковид 19 во ова деноноќие во клиничката болница во Штип починаа 5 лица.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Штипско културно лето ,36-ти пат.

Општина Штип ќе го организира 36-тото издание на манифестацијата од уметноста, културата, забавата “Штипско културно …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *