Почетна / Спорт / СПОРТСКИТЕ ХЕРОИ НА ШТИП!

СПОРТСКИТЕ ХЕРОИ НА ШТИП!

ДАНИ НИКОЛИСКИ И ТРЕНЕРОТ НА ЏИУ ЏИЦУ ОСЕНСЕИ- БАЛЕКС ВИКТОР ВЕЛИНОВ.
ДАНИ НИКОЛИСКИ 13 ГОДИШЕН УЧЕНИК ВО ОУ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ГО ОСВОИ ЗЛАТНИОТ МЕДАЛ НА ЕВРОПСКИОТ КУП ВО МАРИБОР, СЛОВЕНИЈА.. ПРИДОНЕС ЗА СИТЕ МЕДАЛИ НА ОВОЈ КУП ИМА И ПЕДАГОГОТ ВИКТОР ВЕЛИНОВ!

Штипски асови

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Бронзен медал за Никола Нацев

Кик боксерот на штипскиот клуб “Гладијатор“, Никола Нацев, и од штотуку завршеното балканско првенство се …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *