Почетна / Избор на Уредникот / Старо раководство -ново раководство на СДСМ во Штип

Старо раководство -ново раководство на СДСМ во Штип

По смената на претседателот на СДСМ во Штип , Никола Тушев, како целото раководство да се изгуби по некакви дупки

.Заев бил видно разочаран од Штип, и низ партиските контакти настојува за Штип да биде избран авторитет претседател.

Претседател кој ќе ја рекомпонира владечката партија.

Кандидати има, дали одговараат е прашање за поинаков одговор

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Штип без “црногорски конзул“.

Република Црна Гора реши да го разреши нејзиниот почесен конзул во Штип , охриѓанецот Бранко …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *