Почетна / Македонија / Таринци чека вода.

Таринци чека вода.

Таринци населено место во општина Карбинци речиси еден месец немаат вода.Граѓаните жестоко реагираат,летно време, топлина, а вода нема не само за пиење , туку за ништо.Се жалат граѓаните дека немаат соодветен ангажман од јавното претпријатие за водоснабдување.Градоначалникот Јордан Насев, смирува дека е детектиран проблемот и дека се започнува на неговот отстранување.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *