Почетна / Избор на Уредникот / Терминалите не работат оти е многу жешко

Терминалите не работат оти е многу жешко

Се почеста појава.Во марктети угостителски објекти , и други фирми со јавна дејност , доколку сакате да платите со дебитна или кредитна картичка, вработени таму ќе ви речат :Знаете немаме  терминал, други ќе се правдаат дека им се расипал теримналот, а трети  ќе речат дека терминалот работи само по 12 часот.Покрај тоа огромен дел на вакви фирми кога ќе им побарате фискална сметка, грубо одвраќаат дека не издаваат.Нам ни е јасно зошто не издаваат, но нејасно што работи Управата за јавни прихуоди во вакви случаеви.Да бе жешко е.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *