Почетна / Балкан / Турско не за авганистанските бегалци.

Турско не за авганистанските бегалци.

Турција им рече „не“ на авганистанските бегалци.

„Турција не може да прифати ниту еден бегалец од Авганистан“, изјави портпаролот на владејачката Партија на правдата и развојот, Омер Челик.

„Турција не е бегалски камп. Ние веќе немаме можност да прифатиме какви било бегалци (од Авганистан). Ние сами ќе носиме одлуки. Ги чуваме нашите граници многу внимателно“, им рече Челик на новинарите.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Отпатува“ – Милан Лане Гутовиќ, алијас Шојиќ.

По краткотрајно боледување , овој свет го напушти и отпатува со својата “бела лаѓа“ познатиот …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *