Почетна / Балкан / Турција земја на разводи

Турција земја на разводи

Разводите во Турција, според статистичките податоци од 2001 година, постојано се зголемуваат.

Најголем број разводи имаше минатата година.

Вкупно 142.448 семејни двојки се развеле во текот на 2018 година, што е за околу 20.000 повеќе во споредба со претходната.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Отпатува“ – Милан Лане Гутовиќ, алијас Шојиќ.

По краткотрајно боледување , овој свет го напушти и отпатува со својата “бела лаѓа“ познатиот …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *