Почетна / Избор на Уредникот / Улични PCR тестови.

Улични PCR тестови.

Навали народе на брзи тестови.Ние сме на улица, повелете на улични тестови, па кинисајте на одмор.Навали народе на улични PCR тестови.

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Штипско културно лето ,36-ти пат.

Општина Штип ќе го организира 36-тото издание на манифестацијата од уметноста, културата, забавата “Штипско културно …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *