Почетна / Избор на Уредникот / Улично осветлување за 24.5 милиони денари

Улично осветлување за 24.5 милиони денари

Функционалноста на уличнотото осветлување ќе ги чини граѓаните на Штип 24.5 милиони денари.Половина од парите ќе одат на плаќање  на потрошената електрична енргија, со другата половина  е предвидено тековно одлжување и реконструкции на уличноото осветлување на улиците Сремски фронт, Драги Крупишки, 5-ти конгрес Солидарност , Браќа Даневи, потоа осветлување на Спортско рекреативниот центар Суитлак и парк Кртеќе, како и други улици.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *