Почетна / Избор на Уредникот / Уписи на УГД по електронски пат

Уписи на УГД по електронски пат

Од денеска УГД започна со електронски запишувања на идни студенти.Поради заштита и на студентите и на персоналот на УГД од Ковид 19.Ректорската управа одлучи уписите на нови студенти да се одвиваат по електронски пат.Универзитетот креираше електронска платформа која веќе е активна и е воспоставена врска, со интернет страниците на УГД и е со наслов Уписи 2020.На платформата можат да се најдат и сите дополнителни информации, како и Конкурсот, прелиминарните листи и слично.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *