Почетна / Избор на Уредникот / Уставните судии, му ставија крст на Уставот.

Уставните судии, му ставија крст на Уставот.

На оваа Македонија, нарекувана држава, повеќе не и треба ваков устав, ниту му требаат негови надградби.Му треба целосно поништување и сосема нов устав, во кој судиите, обвинителите правобранителите, пратениците и другите избрани лица, нема да земаат пари како што тие сакаат.Има со устав да се пише дека ќе му бидат вистински слуги на народот, а не само за избори.Ако нешто не ви е јасно погледнете ја вчерашната одлука на таканаречениот уставен суд.Тие за себе си гласаа иако по словото на сите закони тоа е конфлик на интереси, значи не требало да гласаат.Арно ама биле многу гладни што ќе правеле со 15.000 денари плата.Па да научат овие учените глупаци што значи да се биде обичен смртник.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *