Почетна / Бизнис / Уште еднаш ЕВН Талибанија, го клешти народот и државата.

Уште еднаш ЕВН Талибанија, го клешти народот и државата.

ЕВН талибанија, ги обезглавува граѓаните.Како вистински талибани клештарите од ЕВН ТАлибанија вчера исклучија над стотина граѓани од Штип.А бе каква влада,  каков Бислимовски, која е таа комисија за енергетика.Клештите заиграа.ЕВН ТАлибанија не сака да и се плаќа на рати иако тоа беа препораките на државата.Е, сега оваа јадничка држава треба со своите клешти да го приклешти ЕВН ТАлибанија и да го исклучи од системот.Или ја почитуваат државата, или најслободно нека си заминат сите тие ТАлибани од ЕВН.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *