Почетна / Македонија / Фасaдно кровна реконструкција

Фасaдно кровна реконструкција

Од денеска најиавено е започнувањa реконструкција на фасадата на училиштето “Тошо Арсов“, а во истовреме и замената на кровот.Таму  пред  едно четириесетина години на кровот се монтирани салонитни табли.Тие истите ќе бидат заменети.Убаво би било училиштето да се погрижи и за зелената површина која е зад лицето на објектот.Треба и друг вид на растенија нараснале, а таму на спортските терени чии ли се, рекреаира млад свет.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *