Почетна / Избор на Уредникот / Христос Воскресна-Навистина воскресна.Честит 1-ви мај!

Христос Воскресна-Навистина воскресна.Честит 1-ви мај!

РЕДАКЦИЈАТА НА РАДИО ШТИП, НА СВОИТЕ СЛУШАТЕЛИ-ЧИТАТЕЛИ, НА СИТЕ ГРАЃАНИ ИМ ГИ ЧЕСТИТА ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ “ХРИСТОС ВОСКРЕСНА-НАВИСТИНА ВОСКРЕСНА“, ВОЕДНО ГО ЧЕСТИТА И ПРВИ МАЈ ДЕНОТ НА ТРУДОТ.

РАДИО ШТИП ЗАПОЧНА СО РАБОТА  ТОКМУ НА 1-ВИ МАЈ 1960 ГОДИНА.НО ПОРАДИ ЖЕЛБАТА НА ПОЛИТИЧАРИТЕ ДА ВЛАДЕАТ БЕСКОНЕЧНО ВО 2013 ГОДИНА РАДИО ШТИП ПРЕСТАНА ДА ЕМИТУВА ПРОГРАМА ПРЕКУ ПРЕДАВАТЕЛ.

РАДИО ШТИП СЕ ПОЗИЦИОНИРАШЕ НА ИЗВОРОТ НАРЕЧЕН ИНТЕРНЕТ.ПРЕКУ WEB  ПЛАТФОРМАТА ПЛАСИРА ПИШУВАНИ ИНФОРМАЦИИ А, ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ “СТРИМИНГ“, СЕ ЕМИТУВА ПРОГРАМА, ВО КОЈА ИМА ЕМИСИИ И СЕ РАЗБИРА ВЕСТИ.

ЗА МНОГУ ГОДИНИ ДА СЕ ПРАЗНИЦИТЕ.

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Симулација-вакцинација

Клиничката болница од Штип, како носител на масовната вакцинација на населението од Источна Македонија во …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *