cipras

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Кој нема вакцина,нема да влезе во дискотека

Градот Виена има намера да ги отвори ноќните клубови само за вакцинирани лица и планира …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *