Почетна / Бизнис / Чешлите , ножиците и четките имаа нови цени

Чешлите , ножиците и четките имаа нови цени

Да не бидат покусо, односно и за нив да се збори макар и арно, најавија повисоки цени фризерско козметичките салони.

Причина биле покачените цени на основните репроматеријали чешли, четки, ножици и слично. Фризерите и козметирите така велат, а вистината е ќе ја дознаете кога ќе прошетате низ продавниците за козметика, таму цените се стабилни повеќе години,а одредени производи имаат и пониски цени.

Алибито им важи само да желбата за профит.

Цените треба да ги регулира пазарот, е не здружени.Дали овој тип на услужители сакаат пазарна или договорна економија.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Ќе се откупат 90милиони килограми грозје

Винариите ќе откупат околу 90 милиони килограми грозје, соопшти денеска претседателот на регионалното здружение „Лозароовоштари” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *