Почетна / Избор на Уредникот / Шесто самоубиство во Штип.

Шесто самоубиство во Штип.

Се самоуби 22 годишна девојка.Се отрула со течност.Причината за тој потег ја знае таа и нејзиното семејсто.Официјално таа починала од последиците на труењето.Можеме да нагодуваме, дека причина е состојбата во семејството, некаков надворешен фактор, лични грешки…Мачење и во изборот на смртта.Колку што ја водиме статистиката ова е шест самоубиство за оваа година во Штип.СВР Штип не‘ информираше дека на истокот од почетокот на оваа година до крајот на септември се извршени 22 самоубиства

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *