Почетна / Бизнис / Штип нема “син јазик“

Штип нема “син јазик“

Болеста кај добитокот “Син јазик“ , која се појави во Пелагонискиот регион, удри катанец на сите сточни пазари во Македонија.Во Штип според  зборовите на Крсте Митев директор на Ветеринарна станица.Во пределите кои ги контролира оваа ветеринарна институција нема не само син јазик туку нема ниту бруцелоза, ниту туберкулоза кај добитокот.

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *