Почетна / Македонија / Што значи медицината

Што значи медицината

Денеска започна  Вториот конгрес на студентите по општа медицина.Конгресот е насловен  „Што значи медицината ако умираме сите?“ отворањето присуствуваше   министерот за здравство на Република Северна Венко Филипче како и ректорот на УГД проф. д-р Блажо Боев.Сесиите ги држат еминентни лекари и професори по медицина од Северна Македонија.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Симулација-вакцинација

Клиничката болница од Штип, како носител на масовната вакцинација на населението од Источна Македонија во …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *