Јаден ум

Човек ќе штукне.
Умот ќе му пукне.
Јавни соби
Јаден ум во празни соби.
Дури и МВР сака да коби.
Измислува лоби
Измислува приведен и дроби, ли дроби.
Во јадна соба ги имало во Штип , Ла Валета, па дури, и во  Најроби.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *