Почетна / Македонија / Cyber безбедност

Cyber безбедност

На 17 април 2019 година (среда) во свечената сала на Кампус 2, УГД – Штип, со почеток во 12 часот, ќе се одржи работилница/настан од областа на сајбер безбедноста. работилницата ќе ја водат безбедносни експерти од фирмата H4 (https://www.hfour.com), во соработка со Факултетот за информатика при УГД.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *