Почетна / Занимливости / Stand up Ковид 19

Stand up Ковид 19

Стенд ап Ковид 19.Ситуацијата со Ковид 19 не станува драматична туку смешно трагична.Божем се забрануваат групирања, настапи на музичари и ди џеи, а ваму  младиов народец сака да се смее на сопствените глупости, кои се случуваат со и во Ковид 19.Така Штип станува резидент ивл на стендап комедијата.Секој викенд групно му се смееме на Ковид 19, се додека тој не почне да ни се смее кај Св. Петар.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Христос Воскресна-Навистина воскресна.Честит 1-ви мај!

РЕДАКЦИЈАТА НА РАДИО ШТИП, НА СВОИТЕ СЛУШАТЕЛИ-ЧИТАТЕЛИ, НА СИТЕ ГРАЃАНИ ИМ ГИ ЧЕСТИТА ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *